Logga Logga
 
 
 
                        Bilden visar hur snabbt och säkert det blir att använda E-underskrift  
 
 
Att manuellt hålla ordning på voteringar, upprop, talarlistor och reservationer kan stjäla mycket tid under ett möte. Dessutom uppstår alltid viss stress inför att det förstås inte får bli fel i den manuella hanteringen.
 
 
Med Votering.nu får ni en modern, tidsbesparande lösning:
  • Inga dyra specialvarianter med infällda knapp-paneler eller lösa röstningsdosor som kommer bort
     
  • En tjänst i tiden, en lättanvänd app istället! Dessutom har ledamöterna ofta redan en läsplatta framme för att se mötesdokumenten.
 
Passar utmärkt för möten inom fullmäktige, politiska partier, ideella organisationer, konferenser med röstning mm.     läs mer...
 
 
 
 
 
Ersätta befintlig utrustning eller utreda för första gången?  

Har ni kanske redan en gammal voteringsutrustning? Känns den dyr i underhåll eller faller för åldersstrecket? Eller står ni för första gången i begrepp att förnya möteshanteringen och minska alla de tidskrävande manuella åtgärderna?

Skaffa då en modern, kostnadseffektiv lösning som är baserad på vår läsplatte-app! De allra flesta ledamöterna (även de äldre) är redan vana vid läsplattor och appar hemma eller i andra sammanhang. Inlärningströskeln blir mycket låg och tekniken är enkel.     läs mer...

 
 
 
 
 
Om oss  

Vi erbjuder Votering.nu som en deltjänst inom Styrelsemöte.se (som sedan 2011 sköter om snabb, säker och lätthanterlig distribution av möteshandlingar till läsplattor, smartphones och webb för tusentals användare). Man måste dock inte använda Styrelsemöte.se för dokumentdistributionen, modulen Votering.nu fungerar utmärkt ändå.

Våra kunder är företag, organisationer, landsting och framförallt kommuner där nämndshanteringen har visat sig bli mycket behändig och miljövänlig genom vår tjänst.

En annan framgångsrik deltjänst inom Styrelsemöte.se som kan nämnas är Socialjour.se, mobila omhändertagandebeslut direkt (samt annan kringadministration), samt vår nylansering Kommunsignering.se.

 
 
 
 
 
     >
Välkommen att kontakta oss för en
demo eller ett gratis proverbjudande!
 
 
 
 
 
 
Vår julgåva 2017 gick BRIS.  
 
Denna webbsida använder inga beständiga kakor/cookies som blir kvar i din webbläsare eller dator.
Bilder från Creative Commons.